EPILARE DEFINITIVA SPL


Lumina intens pulsata este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului (epilare definitiva).

Tratamentul este nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata, iar rezultatele se vad de la prima sedinta.

Fotoepilarea consta indepartarea parului cu ajutorul luminii prin deteriorarea în mod selectiv a foliculilor de par, fara a dauna tesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina si o conduce catre foliculul de par, unde este transformata in caldura, distrugand celulele germinale, care hranesc parul. Eliminand aceste celule, parul moare si cade la un interval de 15 zile de la tratament. Inca de la prima sedinta 30% din firele de par vor disparea.

La sfarsitul tratamentului parul va fi eliminat in proportie de 90%. Parul ramas va fi foarte rar, subtire, decolorat și fin. Niciodată fotoepilarea nu atinge gradul de 100%.

Beneficii

  • Pielea ramane fina, matasoasa si sanatoasa
  • Nu mai apare foliculita (infectia foliculului pilos) ce apare după un epilat standard
  • Tratamentul este nedureros sau durere minima
  • Cele mai bune rezultate se observa la pacientii cu piele deschisa la culoare si cu fire de par cat mai inchise la culoare (cu piele alba si par negru).

Durata:

Durata unui tratament este in functie de zona tratata. Un tratament complet presupune un numar de 6-12 sedinte dar nimeni nu poate garanta numărul de sedinte de care aveti nevoie!

Numarul de sesiuni depinde de: culoarea pielii, culoarea parului, adâncimea radacinii, zona tratata, sexul si varsta clientului, statusul hormonal

Sedintele se efectueaza la interval de 4-6 saptamani intre ele, numarul de sedinte variaza intre 6 si 8 in general, dar pot fi necesare mai multe in unele cazuri.

La primele 4-5 sedinte intervalul este de 4 saptamani, dupa care acesta creste la 6-8-10 saptamani, ajungandu-se ca spre sfarsitul tratamentului intervalul intre sedinte sa fie de 3-4 luni.

Contraindicatii: expunere recenta la soare, medicamente fotosensibilizante, diabet zaharat, vitiligo, istoric de cicatrici cheloide, de tumori cutanate maligne, epilepsie, epilare prin smulgere in ultimele 4-6 saptamani, sarcina si alaptare, tatuaje in zona de tratament.

Precautii

Pielea poate fi rosie, iritata cateva ore dupa sedinta. Se evita expunerea la soare, baile fierbinti in ziua tratamentului. Se recomanda obligatoriu cremele cu factor de protectie solara.

Epilare SPL

 

LOCATII LOTUS MED

  • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
  • TESTE GENETICE
  • CLINICA MEDICALA
  • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 08.30 - 20.30

Marasti (L - V) 08.30 - 20.00

Ficusului (L - V) 08.00 - 21.00

Dornei (L - V) 07.00 - 21.00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989