FOTOREGENERARE cu SPL (lumina intens pulsata)


Tratamentul prin fotoregenerare functioneaza pe principiul fototermolizei selective, proprietate a melaninei din petele pigmentare de a absorbi energia luminoasa, convertita in caldura la nivelul pielii, fara a tinti structurile tegumentare inconjuratoare, stimuland puternic activitatea celulelor pielii.

Principiul de baza consta in folosirea luminii intens pulsate (cu lungimea de unda intre 400 si 1000 de nanometri), ce induce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, ceea ce confera maxima energie celulelor, metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea fibroblastelor ca elastina si colagenul este accelerata, ceea ce duce la o foarte mare imbunatatire a sanatatii si calitatii tenului. Tratamentul prin fotoregenerare poate fi incercat de oricine doreste un aspect al pielii mai tanar si mai luminos, mai uniform si mai neted, este o terapie de stimulare si recuperare a ritmului activitatii metabolismului celulelor pierdut in timp.
Tratamentul de Fotoregenerare SPLtrateaza: pete se soare, pete de batranete, pistrui, rozacee, cuperoza, acnee, dilatatia permanenta a capilarelor sparte pe fata, pori dilatati, pierderea elasticitatii si tonusului pielii, precum si riduri si linii fine.
Beneficii: uniformizarea culorii tenului, miscsorarea sau inchiderea porilor, reducerea aspectului rosietic al pielii, distrugerea bacteriilor care provoaca aparitia cosurilor

Durata

Tratamentul de fotoregenerare SPL nu necesita mult timp, sedinta dureaza de la cateva minute pana la 30 de minute, in functie de aria zonei tratate. Rezultatele spectaculoase de reintinerire se vad intr-un timp foarte scurt, se imbunatateste considerabil aspectul si prospetimea pielii, fotoregenerarea fiind binevenita chiar si pentru un ten tanar, fara probleme
Pentru obtinerea rezultatului dorit pot fi necesare mai multe sedinte (5-6) in functie de modificarile existente sau de reactivitatea pielii, sedintele fiind spatiate la un interval de 3 saptamani. Pentru acnee, tratamentele se fac saptamanal.
Dar, rezultatele si numarul sedintelor de care este nevoie depinde de la individ la individ si de zona care este tratata.

Indicatii: pe toata durata tratamentului de fotoregenerare se va folosi crema cu factor de protectie 50. Tratamentele pentru depigmentare nu sunt recomandate vara.
Imediat dupa tratament fata de regula se va inrosi usor si va exista o senzatie de usoara arsura ca in cazul expunerii solare indelungate; aceste fenomene dispar de regula in cateva ore. Daca este cazul, imediat dupa tratament se pot aplica local comprese reci sau gheata, iar daca apare o reactie exagerata a pielii se poate aplica o crema anti-inflamatoare usoara.

Riscul efectelor secundare este foarte scazut. Desi este un tratament sigur, uneori pot sa apara complicatii la unii pacienti cu reactivitate individuala crescuta cum ar fi: senzatia de mancarime locala, roseata sau tumefierea zonei. De asemenea, exista un risc de epilare in zona tratata si escoriatii (leziuni), depigmentare sau hiperpigmentare a pielii, toate acestea fiind temporare.

LOCATII LOTUS MED

  • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
  • TESTE GENETICE
  • CLINICA MEDICALA
  • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989

Pentru programare
Tel: 0724.084.811