IMPACHETARE CU ALGE


Aceasta este o modalitate revolutionara, folosita deja in mii de saloane de infrumusetare din Europa, constand in combinatia dintre efectele benefice ale algelor asupra organismului  si infasarea corpului, ceea ce o face sa fie cea mai naturala si eficienta modalitate de a inlatura cativa centimetri din circumferinta corpului.

In afara de acest rezultat, se obtin si alte efecte: eliminare de toxine, eliminarea depunerilor reziduale si netezirea vizibila a pielii. Efectele asupra celulitei, vergeturilor, proeminentelor de suprafata sunt vizibile deja dupa 2-3 sedinte.

Acest tratament se bazeaza pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice continute in solutia folosita, cum ar fi eucalipt, piper, mentol si rosmarin, datorita efectului lor puternic de hiperemizare, produc in straturile exterioare ale corpului, dilatarea vaselor de sange si o circulatie intensiva a sangelui. Din aceasta cauza, in straturile interne ale corpului se produce senzatia de racire accentuata.

Este bine cunoscut faptul ca una din functiile de baza ale corpului omenesc, pentru ca organele interne sa functioneze normal, este de a mentine temperatura interna corespunzatoare. In organism, sangele are rolul de a transporta elementele nutritive, si deci in timpul tratamentului acestea ajung in mare parte in straturile exterioare ale corpului.

In felul acesta, in interior, apare senzatia de racire. Pentru a reface echilibrul termic al corpului, organismul trebuie sa consume energie si deci trebuie sa arda substantele nutritive aflate in exces. In acest fel, prin aceasta metoda prin infasare, depunerile suplimentare de pe portiunea tratata, se consuma in cele patru efecte amintite. Se stie ca 70-80% din consumul zilnic de calorii, este folosit de organism pentru mentinerea echilibrului termic, conducand la rezultate remarcabile in obtinerea unei siluete zvelte.

Aromoterapia prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica, pentru netezirea pielii, intinderea pielii mai moi (18 cm de scadere a burtii care atarna, nu este o raritate). Ajuta la orice cura de slabire, pentru disparitia stratului adipos.

Conditii importante pentru obtinerea efectului corespunzator 
1. Cu 3 – 5 ore inainte de tratament nu se vor consuma mancaruri (solide) grele, caci altfel organismul foloseste pentru arderi, elementele nutritive din sange si nu depunerile adipoase suplimentare.
2. Se consuma zilnic minim 2,5 l de lichide; sucuri vitaminizate fara zahar, apa minerala, ceaiuri care elimina apa si toxinele. Nu se consuma deloc alcool si sucuri carbogazoase. Cantitatea de lichide este absolut necesara, ca organismul, sa poata arde in mod corespunzator, grasimile suplimentare.

Aromoterapia prin infasare se recomanda:

  • tuturor persoanelor care au probleme cu silueta
  • pentru tratarea celulitei slabe pana la cea puternica
  • pentru netezirea pielii si  efect de lifting al pielii lipsite de tonicitate
  • ajuta la orice cura de slabire, pentru disparitia stratului adipos

Beneficii
Efectul combinat al substantelor folosite, va va asigura dumneavoastra, asa cum nici o alta metoda nu reuseste, toate efectele importante care sa conduca la un rezultat final optim.
Acestea sunt :
• Scaderea greutatii corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare, ca urmare a efectului rece-cald. Acest efect se masoara imediat in cm
• In zonele tratate se produce o inlaturare a toxinelor si a altor depuneri reziduale suplimentare, datorita osmozei si a uleiurilor aromate continute
• Inlaturarea depunerilor minerale suplimentare, datorita aromaterapiei si a strangerii faselor
• Redarea elasticitatii si prospetimii pielii

Durata

Cura se efectueaza in serii de 10-12 sedinte, durata unei sedinte este de 45-50 de minute, timp in care corpul sta infasat.

Contraindicatii
Tratamentul se poate efectua in orice perioada a anului in mod singular, sau combinat si cu alte metode.
Deoarece acest tratamentul nu este impovarator pentru organism, sunt putine cazuri, in care totusi nu recomandam folosirea si anume: epilepsie, scleroza, operatii de cancer sau zona banuita de cancer,sarcina, perioada alaptarii, in timpul menstruatiei, imediat dupa operatii sau boli grave, stare de sanatate precara

LOCATII LOTUS MED

  • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
  • TESTE GENETICE
  • CLINICA MEDICALA
  • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989

Pentru programare
Tel: 0724.084.811