LIFTING FACIAL CU RFT – MAXIMUS de la POLLOGEN


Radiofrecventa tripolara (RFT) , spre deosebire de radiofrecventa monopolara sau bipolara, utilizeaza 3 sau mai multi electrozi, cu energia centrata intre acestia, pentru controlul fin al fluxului de energie; rezultatele sunt excelente si vizibile chiar dupa prima sedinta, in conditii de siguranta si fara durere.

Aparatul de radiofrecventa tripolara avansata Maximus de la Pollogen, având ca atuuri eficienta de la prima sedinta, efecte mai durabile pe termen lung si atingerea de noi tinte terapeutice.

Protocolul TriLipo Med este o terapie avansata de rejuvenare totala, lifting si reconturare faciala, ce alterneaza tehnologiile TriLipo DMA si TriFractional, pentru o actiune complexa de la nivel epidermic spre derm si zona musculara. Tehnologia poate fi folosita si dupa nastere, la 1-3 luni, daca femeia nu alapteaza.

Beneficii

Se obtin rezultate spectaculoase in atenuarea ridurilor, ameliorarea laxitatii cutanate, ameliorarea barbiei duble, atenuarea cicatricilor, reducerea altor imperfectiuni cutanate (dimensiuni mari ale porilor, modificari de textura, pigmentatii faciale).

Echipamentul Maximus de la Pollogen inglobeaza 3 tipuri de actiuni terapeutice:

  • fermitate cutanata
  • efectul de lifting facial (prin actiunea asupra structurii musculare superficiala)
  • efect de resurfacing (efect de corectie) prin tratamentul avansat al defectelor de structura cutanata

Durata

Durata medie a unei sedinte de tratament pentru toata fata este de 30 minute. Se recomanda minim 6 sedinte, efectuate la interval de 7 zile.

LOCATII LOTUS MED

  • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
  • TESTE GENETICE
  • CLINICA MEDICALA
  • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989

Pentru programare
Tel: 0724.084.811