PEELING CHIMIC MEDICAL


Peelingul chimic medical presupune o exfoliere sau o arsura chimica a pielii cu adancime controlata, care prin descuamarea si regenerarea straturilor profunde contribuie la netezirea si uniformizarea aspectului pielii, cu efect de intinerire, imbunatatire a texturii cutanate si atenuare a imperfectiunilor.

Peelingul chimic se recomanda pentru: piele terna, obosita, lipsita de stralucire; piele afectata de fumat; piele imbatranita; riduri si linii fine; tratamentul acneei si cicatricilor postacneice; cicatrici de varicela (varsat de vant); indepartarea progresiva a petelor hiperpigmentare; pori dilatati, regleaza secretia de sebum; atenuarea vergeturilor; da un boost efectelor produselor dermatocosmetice utilizate dupa peeling

Procedura se asociaza cu alte tratamente daca este cazul (acid hialuronic, botox, mezoterapie), air pentru rezultate superioare se recomanda asocierea cu microneedling medical.

 

Durata tratamentului propriu zis  poate fi de la 1-2 minute și  crește în funcție de tipul de peeling și modificările pielii.

Beneficii :

Pielea capata un aspect intinerit, proaspat, neted, textura este vizibil imbunatatita, ridurile si linile fine se reduc, petele se vor atenua vizibil sau vor disparea, culoarea pielii se uniformizeaza, reduce porii, imperfectiunile sunt sters, iar secretia de sebum se regleaza.

Reduce semnele de imbatranire, imbunatateste textura pielii, piele fina, reduce semnele de cicatrici postacneice si petele pigmentare.

 Indicatii

După peelingul chimic se va aplica imediat o cremă hidratantă, protectoare UV și cu efect antiinflamator. Perioada de recuperare durează 3-8 zile, în funcție de profunzimea arsurii, timp în care pielea își modifică textura și culoarea, de la roșu ușor/ mediu/intens la maroniu, începe să se descuameze/ exfolieze treptat, lăsând în spate o piele foarte lucioasă și fină, de culoare roz deschis, lipsită de imperfecțiuni. După exfoliere, tegumentul necesită hidratare intensă cu cremă, fotoprotecție UV semnificativă (evitarea expunerii la soare sau solar, dar și aplicare zilnică de cremă fotoprotectoare) și respectarea tuturor recomandărilor medicului pentru rezultate bune și evitarea complicațiilor.

In clinica noastra se fac 2 tipuri de peeling chimic, in functie de profunzimea la care actioneaza:

  • Peeling-ul superficialactioneaza la nivevul stratului superficial al pielii (epiderm). Se recomanda pentru riduri fine, piele terna si pielea fumatorilor, pete pigmentare, pierderea elasticitatii pielii.

 Beneficii: reduce semnele de piele imbatranita, confera stralucire, stimuleaza epiderma, regleaza   secretia de sebum, micsoreaza porii, uniformizeaza culoarea pielii, atenueaza ridurile fine, maximizeaza efectul dermatocosmeticelor utilizate zilnic.

  • Peeling-ul mediupatrunde pana in derm (stratul mai profund al pielii), unde se afla fibrele de colagen, acidul hialuronic propriu pielii care determina aspectul tanar al pielii.

Durata:

Se recomanda un protocol de 4 sedinte si utilizarea acasa a produselor dermatocosmetice recomandate de medic pentru rezultate maxime.

Contraindicatii:

Sarcina, alaptare, diabet, infectii sau afectiuni in zona de tratament, herpes, cancer, patologii hepatice severe.

LOCATII LOTUS MED

  • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
  • TESTE GENETICE
  • CLINICA MEDICALA
  • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989

Pentru programare
Tel: 0724.084.811