REMODELARE CORPORALA CU RFT – MAXIMUS BY POLLOGEN


Radiofrecventa tripolara, spre deosebire de radiofrecventa monopolara sau bipolara, utilizeaza 3 sau mai multi electrozi, cu energia centrata intre acestia, pentru controlul fin al fluxului de energie; rezultatele sunt excelente si vizibile chiar dupa prima sedinta, in conditii de siguranta si fara durere.

Aparatul de radiofrecventa tripolara avansata Maximus de la Pollogen, având ca atuuri eficienta de la prima sedinta, efectele mai durabile pe termen lung si atingerea de noi tinte terapeutice.

Protocolul TriLipo Med este o terapie avansata de rejuvenare totala, lifting, ce alterneaza tehnologiile TriLipo DMA si TriFractional, pentru o actiune complexa de la nivel epidermic spre derm si zona musculara

Beneficii: se obtine reducerea tesutului adipos, tratamentul celulitei, atenuarea vergeturilor si a cicatricilor, scaderea in centimetri a zonelor tratate.

Tratamentele TriLipo au fost dovedite clinic si sunt eficiente pentru toate tipurile de piele. Tratamentul este scurt, sigur si eficient si vei putea sa reiei imediat dupa tratament rutina ta zilnica.dermefecte pollogen 1efecte pollogen2

 

Echipamentul Maximus de la Pollogen inglobeaza 3 tipuri de actiuni terapeutice:pollogen 2

  • sistemulTriLipo– utilizat pentru fermitate cutanata si tratamentul celulitei;
  • sistemul TriLipo DMA – utilizat pentru mobilizarea grasimii eliberate prin tratament (la nivel corporal) si pentru efectul de lifting facial (prin actiunea asupra structurii musculare superficiale);
  • sistemul TriFractional – pentru efect de resurfacing prin tratamentul avansat al defectelor de structura cutanata; functioneaza prin tehnologia radiofrecventei tripolare fractionate.

Tehnologia poate fi folosita si dupa nastere, la 1-3 luni, daca femeia nu alapteaza.

Durata: La tratamentele corporale, durata sedintei depinde de scopul urmarit si de marimea zonei tratate.

Se recomanda 1 procedura pe saptamâna recomandate de medic, dupa care sedintele se fac mai rar, dupa nevoie, pentru a consolida sau a amplifica rezultatele obtinute.

 

 

LOCATII LOTUS MED

  • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
  • TESTE GENETICE
  • CLINICA MEDICALA
  • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989

Pentru programare
Tel: 0724.084.811