MEZOTERAPIE LIPOLITICA


Lipoliza injectabila este in tratament minim-invaziv cu efect de topire a depozitelor de grasime si o alternativa sigura si eficienta la procedurile chirurgicale. Cu ajutorul lipolizei pot fi eliminate si cele mai mici depozite adipoase, ce nu raspund la dieta si sport, dar si dupa liposuctie pentru a netezi eventualele denivelari ramase si pentru intinderea pielii.

Avantajele lipolizei injectabile sunt eliminarea tuturor riscurilor presupuse de interventiile chirugicale, nu ramane piele flasca.

 

Lipoliza fiind un tratament minim-invaziv presupune o reconturare mai lenta a corpului, permitand pacientilor sa se obisnuiasca cu schimbarea aspectului lor in cateva luni.

 

Procedura consta in introducerea intradermic cu ace foarte fine, in zonele cu tesut adipos, a unui amestec de substante naturale ce topeste depozitele de grasime. Tratamentul nu este dureros sau are discomfort minim. Mezoterapia lipolitică nu necesită perioadă de recuperare, pacientul își poate relua imediat activitatea obișnuită.

Lipoliza nu se recomanda ca metoda de scadere in greutate sau in tratamentul obezitatii.

Se recomanda pentru eliminarea depozitelor de grasime bine definite, mici si medii: abdomen, solduri, coapse (partea interna si externa), barbia dubla, obraji, umeri, brate, spate.

Se recomanda asocierea cu masaj de drenaj limfatic. manual si sa se poarte imbracaminte lejera.

Indicatii

Înainte cu 45 min de tratamentul propriu-zis se aplică o cremă anestezică pentru a combate complet disconfortul creat de micile înțepături. Imediat după tratament se va efectua un masaj ușor pentru difuzarea substanțelor în ţesutul gras și se va aplica o cremă cu efect antiinflamator.

Pielea se poate înroși ușor și poate fi percepută o senzație de usturime, înțepături, dar manifestările dispar în 30 min-1 oră. Pot să apară uneori mici vânătăi la locurile de injectare, dar acestea vor dispărea în 4-5 zile, nelăsând niciun fel de urme.

Beneficile tratamentului:

 • remodelarea corpului
 • scaderea in circumferinta
 • reducerea celulitei
 • imbunatatirea texturii pielii
 • stimularea microcirculatiei
 • stimularea drenajului limfatic
 • cresterea elasticitatii pielii
 • actiune cumulata anticelulitica si de slabire pe aceeasi zona

Durata:

Se recomanda in general 6-8 sedinte, dar in functie de conditia pielii pot fi necesare mai multe sedinte. Sedintele se efectueaza la 1-2 saptamani. Rezultatele sunt vizibile dupa aproximativ 3 sedinte la majoritatea pacientilor. Pentru mentinerea rezultatelor se recomanda sedinte de intretinere la cateva luni.

Precautii:

Dupa sedinte 2-3 zile, se evita sportul, sauna.

LOCATII LOTUS MED

 • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
 • TESTE GENETICE
 • CLINICA MEDICALA
 • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989

Pentru programare
Tel: 0724.084.811