MEZOTERAPIE CORPORALA INJECTABILA


Mezoterapia pentru corp (celulita, vergeturi, etc.) dizolva excesul de grasime, imbunatateste drenajul limfatic si circulatia sangvina in aria respectiva.

Mezoterapia poate fi asociata cu alte tratamente pentru piele incluzand peelingul, injectii si fillere dermale.

Mezoterapia pentru celulita este unul din putinele tratamente ce are efecte dovedite in diminuarea si eliminarea vizibila a aspectului de “coaja de portocala”. Tratamentul presupune introducerea  prin microinjecții nedureroase a unor cocktailuri de substanțe cu rol în topirea grăsimilor și facilitarea drenajului limfatic exact în zonele afectate. Inițial se aplică o cremă anestezică pe zona afectată, se lasă să acționeze 45 minute, apoi se efectuează tratamentul.

Beneficii:

  • inlatura aspectul de “coaja de portocala”
  • cresterea elasticitatii si tonusului pielii
  • stimularea drenajului limfatic sireducerea retentiai de apa
  • hidratare profunda a pielii
  • se poate asocia daca este cazul si cu Lipoliza

Durata: în funcție de suprafața afectată, poate  dura de la 30 min la 1 oră. După administrarea substanțelor medicul va efectua un masaj ușor al zonei pentru difuzarea uniformă a substanțelor.

Indicatii: Se recomanda in general 6-8 sedinte, dar in functie de conditia pielii pot fi necesare mai multe sedinte. Sedintele se efectueaza la 1-2 saptamani. Se recomanda asocierea cu drenaj limfatic manual.

Rezultatele sunt vizibile dupa aproximativ 3 sedinte la majoritatea pacientilor. Se recomanda asocierea cu dieta, hidratare si sport.

Mezoterapia pentru vergeturi se adresează în special vergeturilor noi, roșiatice și se efectuează prin microinjecții  în pielea afectată cu aminoacizi, minerale, vitamine și acid hialuronic, la nivelul dermului, unde există rupturi. Cu ajutorul acestor substanțe dermul are capacitatea de a-și reface microstructura de colagen și elastină, aspectul vergeturilor fiing mult atenuat sau chiar pot fi tratate complet

Indicatii

Se recomanda 10 – 12 tratamente la interval de 7-10 zile.

Contraindicatii: femei insarcinate, femei care alapteaza, persoane cu boli de coagulare, persoane alergice la componentele substantei.

Mezoterapia impotriva caderii parului –  determina stimularea cresterii parului.

Necesită un consult inițial pentru evaluarea stării de sănătate a pacientului în vederea identificării unor deficite/ afecțiuni care ar putea fi cauza căderii părului.

Ca modalități de administrare se folosesc sisteme tip roller cu microace sau microinjecții cu ace extrem de fine, care vor plasa substanțele exact în dermul mijlociu. Procedura este nedureroasă, se aplica cu 45 minute înainte cremă anestezică.

Durata iar tratamentul durează aproximativ 30 min pentru toata suprafața scalpului. Sunt necesare cure de mezoterapie de 3 – 4luni (2 ședinte pe lună).

LOCATII LOTUS MED

  • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
  • TESTE GENETICE
  • CLINICA MEDICALA
  • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989

Pentru programare
Tel: 0724.084.811