OXYGENEO de la POLLOGEN – Rejuvenare faciala


La Clinica de Nutritie si Estetica Medicala  Lotus-Med, tratamentul de oxigenare este incorporat intr-un concept inovativ-  Oxygeneo – care este inspirat de puterile vindecatoare ale izvoarelor calde naturale, cunoscute pentru concentratia lor mare in dioxid de carbon ce conduce la stimularea eliberarii oxigenului din piele.

Conceptul Oxygeneo consta intr-o combinatie unica de oxigenarea si exfolierea pielii, precum si infuzie de nutrienti, asigurand re-energizarea pielii, restaurarea stralucirii acesteia si asigurarea unui ten bine hranit, echilibrat si sanatos.

OxyGeneo este singura tehnologie care desfasoara simultan 3 actiuni vitale: Oxigeneo2

  • curatire rapida si exfoliere eficienta
  • oxigenare naturala a pielii din interior
  • infuzie de nutrienti activi in epiderma

Beneficii :

Prin aplicarea produselor ce conţin rodie se imbunatateste aspectul pielii ridate prin reducerea inflamării şi prevenirea problemelor viitoare. Eficient pentru tratarea deteriorării pielii cauzate de prea multă expunere la soare. Creşte hidratarea şi previne uscăciunea, rezultatul fiind o piele mai suplă. Stimulează sinteza de colagen, tonifică pielea şi anulează efectele enzimelor din Matricea Metalo-proteinelor (MMP) care contribuie la îmbătrânirea pielii.

OxyGeneo permite combinarea exfolierii stratului exterior al pielii cu oxigenarea tesutului din interior, ducand la o absorbtie optima a nutrientilor activi si îmbunătățește calitatea pielii atât în epiderm cât și în derm, oferind rezultate pe termen lung.

In functie de tipul de nutrient infuzati, exista doua tipuri de tratament:

  1. NeoReviveTM cu acţiunea unica de oxigenare a Pollogen, tratamentele NeoRevive lucreaza pentru a infuza în piele nutrienţi activi (riboza , ulei de seminte Punica Granatum, Acid hyaluronic etc ) ce îmbunătăţesc echilibrul şi textura pielii. Tenul va arata şi se va simţi mai neted, ferm, hrănit şi “renăscut”. Se foloseste pentru tenuri mai sensibile, pentru rejuvenare si hidratare.
  2. NeoBrightTM este o combinaţie inovativă a celor mai de calitate ingrediente (retinol, acid kojic, acid azelaic, ulei fructe Rosa Canina etc.) cu efect antioxidant, antiacneic eficient, reducerea hiper-pigmentarii, regulator al celulelor pielii, eficient  pentru tratarea deteriorării pielii cauzate de prea multă expunere la soare, creşte hidratarea şi previne uscăciunea  rezultatul fiind o piele mai suplă .

Spre deosebire de NeoRevive, NeoBright are o concentratie mai mare de retinol si lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea şi pentru a da strălucire tenului în mod natural.

Durata:

Pentru obtinerea efectelor dorite, se recomanda realizarea a 4-6 sedinte pentru tratamentul intensiv facial, sedinta avand o durata de 20 minute.
Intre sedinte se va lua o pauza de 5-7 zile. Pentru intretinere este nevoie de cel putin un tratament pe luna.

Contraindicatii: Aceste tratamente nu au contraindicatii si pot fi folosite, la orice varsta, pentru toate tipurile de ten. Singurele contraindicatii sunt in caz de dermatita atopica si cancer de piele.

LOCATII LOTUS MED

  • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
  • TESTE GENETICE
  • CLINICA MEDICALA
  • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989

Pentru programare
Tel: 0724.084.811