Fillerele, arma împotriva îmbătrânirii

Cum funcționează fillerele și ce le diferenţiază de Botox

Dacă citiți acest articol, șansele să fi auzit măcar o dată de fillere dermice sunt mari, dar cu siguranță încă mai aveți întrebări legate de folosirea acestora, riscurile procedurii și durata efectelor lor. Sperăm ca acest articol să vă clarifice unele aspecte ale acestei proceduri atât de iubită de femeile din întreagă lume.

Pentru ce sunt folosite fillerele?

Fillerele pot fi folosite pentru a îmbunătăți o gamă variată de probleme legate de îmbătrânirea faciala, inclusiv:

-Adăugarea de volum și netezirea cutelor adânci care apar din zona nasului şi înspre buze;

Augumentarea buzelor subțiri și netezirea liniilor verticale din jurul buzelor și obrajilor;

-Augumentarea obrajilor pentru a spori forma lor, cu efecte care de multe ori creează un aspect foarte tineresc;

-Umplerea adânciturilor de sub zona ochilor;

-Îmbunătățirea apectului cicatricilor adânci cauzate de acnee sau varicelă;

-Creșterea volumului din zona inferioară a obrazului sau a tâmplelor, în urma golului cauzat de deplasarea pernelor de grăsime de sub piele.

Cum funcționează fillerele și ce le diferenţiază de Botox (toxina botulinica)?

Fillerele dermice sunt create dintr-un material derivat în mod natural sau sintetic, care este injectat direct în piele, cu scopul de a umple zona respectivă până în punctul în care ridul sau cuta dispare. În funcție de tipul de material de umplutură, efectele pot dura de la șase luni pană la doi ani. Pentru materialele de umplutură semi-permanente sau permanente, efectele pot dura pană la cinci ani, existând dovezi ale unor rezultate chiar și mai durabile.

A nu se confunda fillerele cu Botox-ul. Cu toate că ambele proceduri implică injecții, Botox-ul este injectat cel mai frecvent în jurul frunții și al ridurilor din jurul ochilor, pentru a opri mișcarea musculară care duce la apariția ridurilor. Nu are nimic de-a face cu netezirea dermică prin umplere. Pentru că ele lucrează în maniere diferite, mulți oameni aleg să folosească atât Botox-ul, cât și fillerele, o combinație care poate produce în mod remarcabil un aspect mult mai tanăr.

Riscuri

Problema lor majoră este cea a longevităţii, urmată de riscul de migrație a substanţei și, în cele din urmă, de îndemânarea medicului în plasarea cantităţii de material de umplutură exact la locul potrivit. Indiferent de material, există o curbă de învăţare a tehnicilor de injectare, precum și de înțelegere a modului în care diferitele substanțe afectează pielea.

Asta inseamnă că trebuie să găsiţi un medic care folosește materialele de umplutură dermică de ceva timp și care are experientă, de preferinţă cu mai multe categorii de fillere, şi, bineînţeles, beneficiază de prestigiul unei clinici de estetică medicală serioasă.

Când trebuie folosite?

Există toate motivele pentru care să luați în considerare fillerele în scopul corectării semnelor de îmbătranire la un nivel la care produsele de îngrijire a pielii nu o pot face. Nu este vorba că îngrijirea pielii nu poate face o mare diferenţă în ceea pe priveşte aspectul pielii, dar vârsta, mișcarea musculară, pierderea de grăsime, gravitația și daunele provocate de soare vor lăsa urme pe piele, orice ar fi.

Fără îndoială, fillerele pot ajuta la îmbunătăţirea aspectului ridurilor profunde și la a conferi pielii un aspect mai suplu în moduri în care simpla îngrijire a pielii nu o poate face. Dacă aveți în vedere injectarea cu fillere, pasul următor este să vă faceți o programare la o clinică de estetică medicală, pentru a afla ce tip de umplere dermică vi se potrivește.

Indiferent de procedura de corecție cosmetică la care apelați, este necesar să folosiți în continuare produse de ingrijire a pielii bine formulate și, de asemenea, protecție solară (chiar și atunci când este înnorat), ca parte a pachetului anti-îmbătrânire, care vă va menţine pielea mai tânără şi mai sănătoasă pentru un timp mai îndelungat!

LOCATII LOTUS MED

  • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
  • TESTE GENETICE
  • CLINICA MEDICALA
  • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989