Promoțiile lui Martie la Lotus Med pentru un Ten de Invidiat

rejuvenare martisor

Primăvara aceasta meriți să îți oferi un cadou special pentru îngrijirea tenului tău. Cu ocazia sărbătorilor lui Martie, clinica de estetică medicală Lotus Med ți-a pregătit un pachet complet de Rejuvenare Facială cu Oxygeneo, Microdermabraziune și Lifting facial cu Radiofrecvență, care îți va face tenul să radieze.

Promoțiile lui Martie fac mai accesibile pentru tine ședințele de rejuvenare facială, printr-o reducere avantajoasă de la 730 lei la 550 lei.

Oxygeneo de la Pollogen

Inspirat de puterile vindecătoare ale izvoarelor calde naturale, Oxygeneo este un tratament revoluționar care constă într-o combinație unică ce permite oxigenarea și exfolierea pielii, precum și infuzia de nutrienți.

Prin tehnologia avansată, Oxygeneo permite desfășurarea simultană a 3 acțiuni vitale pentru pielea noastră:

 • Curatare rapidă și exfolierea stratului exterior al pielii
 • Oxigenarea naturală a țesutului din interior
 • Absorbție optimă a nutrienților activi în epidermă

Astfel, tratamentul îmbunătățește calitatea pielii atât în epiderm cât și în derm, redând strălucirea pielii și asigurând pe termen lung un ten bine hrănit, sănătos și echilibrat.

Microdermabraziune cu Diamante

Considerat de medicii dermatologi cea mai eficientă metodă de curățare a pielii, tratamentul prin microdermabraziune este excelent pentru îndepărtarea impurităților și a celulelor moarte de pe suprafața pielii. Tratamentul acționează asupra membranei bazale și o stimulează pentru a produce celule noi, regenerarea pielii realizându-se astfel într-un mod eficient, din interior spre exterior.

Iată câteva dintre beneficiile pe care tratamentul prin microdermabraziune le poate aduce tenului tău:

 • elimină acneea, lăsând tenul proaspăt și luminos
 •  îndepărtează straturile de celule moarte și impurități
 • conferă fermitate tenului
 • accelerează producția de colagen și elastină
 • hidratează într-un mod natural pielea

Tratamentul prin microdermabraziune cu diamante este simplu și rapid, deloc dureros și îți va face tenul să strălucească.

Lifting facial cu radiofrecvență

Prin lifting facial cu radiofrecvență se ameliorează semnele de îmbătrânire, iar prin producerea de noi fibre de colagen și elastină, pielea își recapătă vitalitatea și fermitatea. Această metodă nouă acționează pe baza a trei electrozi, care asigură un control cât mai fin al fluxului de energie. Astfel, rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședință și asigură elasticitatea pielii pentru o perioadă îndelungată.

Ședința de lifting facial cu radiofrecvență te va ajuta să începi primăvara așa cum trebuie și îți va elimina aspectele inestetice vizibile pe tenul tău: riduri, laxitate cutanată, bărbie dublă și cicatrici.

Te așteptăm la clinica de estetică medicală Lotus Med cu un tratament complet de înfrumusețare facială. Programează-te azi la 0724.084.811 sau 0311 036 387.

LOCATII LOTUS MED

 • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
 • TESTE GENETICE
 • CLINICA MEDICALA
 • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 08.30 - 20.30

Marasti (L - V) 08.30 - 20.00

Ficusului (L - V) 08.00 - 21.00

Dornei (L - V) 07.00 - 21.00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989