Testul Pathway Fit – Rolul geneticii în nutriție

Testul Pathway Fit – Rolul geneticii în nutriție

Dacă vă întrebați ce fel de dietă vi se potrivește, de ce nu puteți spune “nu” unor alimente, ce comportamente alimentare sunt în ADN-ul dumneavoastră și ce fel de exerciții fizice ar putea fi cele mai eficiente, testul Pathway Fit are toate răspunsurile.

Testul Pathway Fit, un test genetic care se face doar o dată în viață, oferă un raport personalizat, cu informații care vă ajută să înțelegeți cum poate influența ADN-ul stilul de viață și cum poate fi acesta îmbunătățit.

Dietă personalizată

Creat în colaborare cu oameni de știință de renume internațional, profesioniști din domeniul medical, geneticieni și nutriționiști, acest test analizează peste 75 de markeri genetici care influențează metabolismul, răspunsul la exercițiile fizice și consumul de energie din corpul uman. Profilul nutrigenomic personalizat, care rezultă din efectuarea testului, oferă informații individualizate medicilor nutriționiști și pacienților lor și îi ajută să înțeleagă cum genetica și stilul de viață pot avea un impact asupra sănătății lor.

Aceste informații genetice ne ajută să tragem concluzii despre modul în care fiecare organism procesează glucoza, lipidele, vitaminele, nutrienții, răspunsul la grăsimile saturate și nesaturate și să înțelegem de ce senzația de foame apare diferit în cazul fiecăruia. În urma testului, în funcție de rezultate, se va asocia o anumită dietă.

Cele mai potrivite tipuri de dietă

Cele mai potrivite tipuri de dietă sunt: mediteranean (mediteraneană), balance (echilibrată), low carb (săracă în carbohidrați), low fat (săracă în grăsimi).

Dieta mediterranean (mediteraneană) conține: pește, grăsimi mononesaturate și cu conținut glicemic scăzut, vegetale bogate în fibre, fructe, cereale și legume.

Dieta balance (echilibrată): echilibru al grăsimilor sănătoase, carbohidraților și proteinelor.

Dieta low carb (săracă în carbohidrați) este formată din: vegetale (legume, fructe, salată, etc) cu conținut scăzut de amidon, proteine de înaltă calitate și grăsimi sănătoase.

Dieta low fat (săracă în grăsimi) se bazează pe un consum scazut de carne grasă și produse lactate, cum ar fi brânză, lapte și unt, bazându-se pe carne slabă, vegetale cu conținut bogat în fibre, boabe, fructe și grăsimi sănătoase.

Pathway Fit – Plan de nutriție personalizat

Un alt lucru important este informația care dezvăluie potențialul fizic al organismului, mai exact modul de reacție al corpului la exercițiile fizice, dar și probabilitatea de a avea greutatea mult dorită. Scopul acestui test este construirea, alături de medicul nutriționist, a unui plan de nutriție personalizat, care să rezulte în maximizarea potențialului optim de sănătate, care înseamnă: mai multă energie, atingerea greutății optime, îmbunătățirea performanțelor fizice și intelectuale, creșterea tonusului muscular, dar și luarea de măsuri împotriva bolilor metabolice la care sunteți predispus.

Programați-vă chiar acum pentru un test Pathway Fit și construiți-vă echilibrul pe care corpul dumneavoastră îl merită.

 

LOCATII LOTUS MED

  • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
  • TESTE GENETICE
  • CLINICA MEDICALA
  • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989