Despre Noi

Centrul Medical LOTUS-MED
 activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Medicina de familie, Neurologie, Neurologie pediatrica, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala.

 

LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta.

 

Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize.

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Untitled-1

 • Misiune

  Misiunea noastra este de a ne consacra activitatea realizarii unor schimbari calitative a serviciilor medicale in Romania.
  Astfel, dincolo de a opera conform celor mai inalte standarde si de a utiliza cele mai noi tehnologii, scopul nostru este de a oferi pacientilor Ingriiire Medicala Individualizata, de Inalta Calitate, Sigura, Eficace, Eficienta, Echitabila, Acordata la Timp, Centrata pe Pacient si Familie.

 • Valori

  Valorile in care credem sunt: grija fata de oameni si nevoile lor, onestitate fata de pacienti, parteneri si competitie, calitatea resurselor si serviciilor oferite, profesionalism si spirit de echipa.

 • Viziune

  Scopul nostru este de a oferi pacientilor accesul la un numar mare de specialitati medicale, dotari de ultima generatie, diagnostic rapid si cele mai bune tratamente.

 • Tehnologie

  Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca, din toate punctele de vedere, pacientii care apeleaza la noi.

 • Echipa

  Personalul medical Lotus Med reuneste o echipa de medici dedicati, selectati dintre cei mai buni clinicieni din domeniu. Echipa medicala beneficiaza in permanenta de formare profesionala si specializare continua. Pregatirea lor, atentia acordata fiecarui pacient, precum si performanentele medicale reprezinta garantiile excelentei pe care o promovam.

LOCATII LOTUS MED

 • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
 • TESTE GENETICE
 • CLINICA MEDICALA
 • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989