NOU la Lotus-Med! Tratamente faciale cu produse FORLLE’d

Produse Forlled

Daca sunteti in cautarea unor tratamente cu efect de lifting si anti-rid, cu puternic efect antioxidant, care sa stimuleze regenerarea celulara sau sa produca o hidratare intensiva rapida, alegeti tratamentele Forlle’d.

Produsele cosmetice apartinand brandului japonez Forlle’d, contin o multitudine de ingrediente active, cum ar fi nano-molecule de acid hialuronic, peptide, placenta, minerale ionizate etc. Acestea, utilizate impreuna, produc efecte spectaculoase:

  1. Efect vizibil de regenerare si imbunatatirie a structurii pielii

Ingredientele active ale produselor Forlle’d stimuleaza activitatea pielii, restabilind structura acesteia, regenerand-o si revitalizand-o. Chiar si dupa prima aplicare rezultatul este vizibil. Efectul vizibil stabil se realizeaza deja dupa o saptamana de utilizare, iar dupa 28 de zile pot aparea modificari pozitive ale calitatii pielii.  Dupa numai 2 luni de utilizare a produsului se remarca rezultate superbe de lunga durata.

  1. Biostimularea naturala și hidratarea pielii de lunga durata

Ingredientele, atent selectate si combinate, din produsele cosmetice Forlle’d activeaza procesele de regenerare naturala a pielii la nivel celular, asigura hidratarea profunda a pielii, stimuleaza sinteza colagenului si elastinei si are un puternic efect anti-oxidant.

  1. Restaurarea echilibrului mineral al pielii

Produsele cosmetice de la Forlle’d conțin minerale ionizate care sunt capabile sa mentina echilibrul mineralelor in piele si sa  accelereze procesul de vindecare. Calciul ionizat este necesar pentru stabilizarea celulelor epidermei, alaturi de rolul sau vital in transportul substantelor active prin membrana celulara. In plus, magneziul si zincul ionizat asigura echilibru mineral si activeaza enzimele dependente de minerale care controleaza si accelereaza procesul de vindecare.

  1. Puternic efect anti-imbatranire

Analiza eficientei anti-ageing a produselor cosmetice Forlle’d a fost efectuata de catre o organizatie independenta de cercetare dermatologica din Germania, in martie 2012. Studiile efectuate au evidentiat o vizibila actiune anti-rid a produselor. Testele de eficienta au inclus evaluarea hidratarii pielii, a elasticitatii, a nivelului eritemului si a adancimii ridurilor. Imediat dupa 2 luni de utilizare zilnica a produselor, testele au aratat o crestere semnificativa a hidratarii pielii de pana la 96% si a elasticitatii pielii pana la 55%, in timp ce adancimea ridurilor a scazut cu pana la 40% , iar nivelul eritemului a scazut pana la 35 %.

Daca doriti sa testati produsele Forlle’d, va asteptam la Clinica de estetica medicala si nutritie Lotus -Med din Blvd. Marasti nr. 2a.

Pentru programari: 0724.084.811

 

LOCATII LOTUS MED

  • PUNCTE DE RECOLTARE ANALIZE LABORATOR
  • TESTE GENETICE
  • CLINICA MEDICALA
  • CLINICA NUTRITIE SI ESTETICA
poup with stuff in it close

PROGRAM DE LUCRU

Grozovici (L - V) 7:00 - 21:00

Marasti (L - V) 7:00 – 21:00

Ficusului (L - V) 7:00 - 21:00

Dornei (L - V) 7:00 – 21:00

Aboneaza-te la ofertele noastre saptamanale:

PENTRU INFORMATII

021-9989