Clinica Medicală LOTUS-MED Sector 2

Clinica Medicală LOTUS-MED din strada Tunari nr. 44 (sector 2) oferă servicii medicale de specialitate și acces la o gamă complexă de investigații, analize de laborator, anatomie patologică, teste genetice.
Expertiza medicilor, asistentelor medicale și a personalului de laborator, alăturată tehnologiilor de ultimă generație în domeniu construiesc performanța de care fiecare pacient are nevoie.
Continuăm să inovăm, să evoluăm și să investim în echipamentele medicale, pentru a le oferi pacienților noștri experiență medicală de calitate.
Tratăm cu responsabilitate și respect fiecare pacient care ne trece pragul!

Adresă:
strada Tunari nr. 44, sector 2, București

Descoperă medicii din Clinica medicală LOTUS-MED din Sectorul 2

Echipele medicale multidisciplinare abordează managementul îngrijirii comprehensive și integrate a pacientului pentru a identifica corect și rapid afecțiunile medicale.
Experiența și pregărirea profesională a specialistilor noștri se reflectă și în stabilirea celor mai eficiente metode de diagnostic și inițierea planului de tratament personalizat. Avem o permanentă preocupare și în ceea ce privește monitorizarea atentă a pacienților, după inițierea și finalizarea tratamentului.

Descoperă specialitățile pe care le găsești în Clinica medicală LOTUS-MED din Sectorul 2

Specialiștii oferă asistență medicală pacienților pentru o serie de specialități precum: cardiologie, diabet și boli de nutriție, dermatovenerologie, medicină de familie, medicină internă, nefrologie, neurologie, nutriție, oftalmologie, ORL, psihiatrie, psihologie, urologie, hematologie etc
Oferim pacienților posibilitatea de a accesa medici oftalmologi cu pregatire internaționala, supra-specializați în țară și în străinătate pentru interventii oftalmologice minim-invazive.

Descoperă serviciile medicale de care poți beneficia în Clinica medicală LOTUS-MED din Sectorul 2

Clinica Medicala LOTUS-MED din Sectorul 2 este în contract cu Casa de Asigurări a Municipiului București.