Misiune

Misiunea noastră este de a ne preocupa și implica permanent în activitatea realizării unor schimbări calitative a serviciilor medicale în România.

Astfel, dincolo de a opera conform celor mai înalte standarde și de a utiliza cele mai noi tehnologii, scopul nostru este de a oferi pacienților îngrijire medicală personalizată, de Înaltă Calitate, Sigură, Eficace, Eficientă, Echitabilă, Acordată la Timp, Centrată pe Pacient și Familie.

Valori

  • grijă față de oameni și nevoile lor,
  • onestitate față de pacienți, parteneri și competiție,
  • calitate a resurselor și serviciilor oferite,
  • profesionalism, 
  • integritate,
  • spirit de echipă.

Echipa

Personalul medical LOTUS-MED reunește o echipă de medici dedicați, selectați dintre cei mai buni clinicieni din domeniu. Echipa medicală beneficiază în permanență de formare profesională și specializare continuă. Pregătirea lor, atenția acordată fiecărui pacient, precum și performanțele medicale reprezintă garanțiile excelenței pe care o promovăm.

LOTUS-MED din București activează în segmentul medical privat de peste 25 de ani, oferind servicii medicale clinice și de laborator, inclusiv anatomie patologică. În prezent, LOTUS-MED oferă servicii medicale din peste 20 de specialități, dezvoltând centre integrate în care pacienții sunt tratați multidisciplinar precum Centrul medical integrat în tratarea afecțiunilor oncologice sau Centrul medical integrat de Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

La noi pacienții au acces la toată gama de investigații imagistice (CT, RMN, DXA, mamograf 3D cu tomosinteză, ecografii generale sau ecografii 3D-4D). LOTUS-MED mai oferă, în exclusivitate în România și o serie de teste genetice oncologice.

Aici, dedicăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație, servicii medicale realizate de o echipă de profesioniști cu experiență, într-o ambianță sigură și plăcută. Ne dezvoltăm în permanență tocmai din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul clinic și medical. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinică medicală și laborator de analize.

LOTUS-MED este recunoscut atât în rândul medicilor cât și în rândul pacienților pentru laboratorul modern, ce dispune de aparatură performantă ce poate efectua investigații de laborator ce cuprinde o gama variată de analize cu rezultate corecte și neviciate; teste de rutină, diagnostic avansat din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie, histopatologie, precum și teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare și personalizare a tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) și teste pentru depistarea intoleranțelor și sensibilităților alimentare.

 

LOTUS-MED este preocupat constant de accesul facil al pacienților sau medicilor curanți la informații medicale, inclusiv la propriile informații medicale sau la informațiile pacienților aflați în observație.

LOTUS-MED oferă atât pacienților cât și pentru medicilor, suport în vederea accesării zonei securizate private de vizualizare a istoricului medical personal sau al pacienților în evidență după caz, prin apel la numărul de telefon 021.9989 – departamentul IT

LOTUS-MED a întreprins deja o serie de inițiative pentru accesarea informațiilor personale, așa cum se poate vedea pe linkurile de mai jos: 

Acreditari