Consultații online prin telemedicină

Clinica Medicală LOTUS-MED a lansat serviciul de consultații online prin sistemul de telemedicină pentru o parte din specialitățile clinicii medicale.

Serviciul de consultații online prin telemedicină este implementat cu ajutorul platformei online MedicalStory dezvoltată de SC ESS SRL, ce permite ca pacienții LOTUS-MED să poată interacționa cu medicii, prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare.

Serviciul de consultații online prin telemedicină este oferit ca o alternativă la consultații în care pacientul este prezent în cabinetul medicului și nu înlocuiește consultul medical de specialitate.

Cum puteți beneficia de o consultație online:

Pasul 1 – Contactați-ne la numărul dedicat acestui serviciu: 0219989

Alegeți specialitatea medicală dorită din lista celor pentru care se oferă serviciul de consultații online:

  • medicină internă,
  • reumatologie,
  • neurologie,
  • dermatovenerologie,
  • psihiatrie,
  • diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.

Sunați la numărul de telefon dedicat serviciului de CONSULTAȚII ONLINE 0219989, iar un operator va prelua solicitarea dumneavoastră de programare și vă va oferi toate informațiile necesare despre consultația online, program și prețuri. Vi se vor solicita câteva informații esențiale pentru realizarea consultației online: Nume și Prenume, CNP, Telefon, Adresa de email.

Pasul 2 – Vă autentificați

Folosiți link-ul, codul de utilizator și parola primite prin email sau SMS pentru a vă autentifica în platforma de Consultații Online. Pentru a vă conecta nu aveți nevoie de un dispozitiv special. Vă puteți conecta de pe computer, laptop, telefon mobil sau tabletă, atâta vreme cât aveți conexiune la internet stabilă, cameră video, microfon, boxe funcționale, care să vă permită interacțiunea optimă cu medicul.

Pasul 3 - Achitați consultația

Pentru a beneficia de consultația online este necesar să efectuați plata cu minim 24 ore înainte de ora programării.

Plata se face rapid și sigur prin intermediul unui procesator de plăți online.  

Pasul 4 – Încărcați documentele medicale

Puteți încărca documentele medicale necesare desfășurării consultației online (dacă aveți documente noi care nu sunt deja în platformă), astfel încât la momentul inițierii consultației online să fie totul pregătit. Medicul va avea astfel posibilitatea de a le studia în avans.

Pasul 5 - Verificați sunetul și camera video

Înainte de a intra in sesiunea LIVE cu medicul, asigurați-vă că microfonul, boxele/ difuzorul și camera video funcționează.

Pasul 6 - Începeți consultația online

În secțiunea Meniu Video din platformă veți putea intra în legătură cu medicul, conform programării făcute. Medicul vă va contacta pentru a începe Consultația Online la ora confirmată de recepție (trebuie sa fiți autentificat în platforma de consultații la acel moment și să aveți achitată contravaloarea consultației conform punctului 3 de mai sus).

Pasul 7 – Descărcați documentele

După finalizarea consultației online, vizita este salvată în istoricul dumneavoastră medical și aveți acces la documentele medicale rezultate în urma consultației online. Puteți descărca din contul dumneavoastră scrisoarea medicală, rețeta sau alte documente pe care le punem la dispoziție.