Specialități medicale

Ne-am dorit ca Centrul Medical Integrat de Diagnostic și Tratament LOTUS-MED să ofere pacienților o experiență cât mai plăcută, cu maximă eficiență și din acest motiv am adus laolaltă peste 20 de specialități medicale care acoperă împreună majoritatea problemelor de sănătate ale tale și ale familiei tale. La LOTUS-MED găsești specialiști cardiologi, diabetologi, oncologi, pneumologi, neurologi, reumatologi care se luptă zilnic cu bolile cronice mai grave sau mai puțin grave, care apar la orice vârstă dar și profesioniști precum dermatologi, oftalmologi, alergologi sau nutriționiști care readuc echilibrul fizic și emoțional pacienților noștri. De aceea, LOTUS-MED este un concept nou de suport pentru sănătatea familiei tale.

Citește mai departe cum te poate ajuta fiecare medic!

Cardiologia este o ramură a medicinei interne care se ocupă cu studiul și tratamentul afecțiunilor inimii și a vaselor de sânge.

Specialitatea de chirurgie generală asigură diagnosticul și tratamentul patologiilor chirurgicale ce pot necesita o serie de tehnici chirurgicale, precum cele din sfera dermatologică, urologică, digestivă și oncologică.

Dermatologia este acea ramură a medicinei care implică studiul, cercetarea, diagnosticul și gestionarea oricărei afecțiuni de sănătate care poate afecta pielea si tesutul subcutanat, mucoasele, părul, unghiile. 

Diabetul zaharat este o afecțiune caracterizată prin valori crescute ale concentrației glucozei în sânge (nivelul de zaharuri).

Endocrinologia este acea ramură a medicinei ce implică studiul, diagnosticul și managementul bolilor sistemului endocrin.

Gastroenterologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea bolilor aparatului digestiv. 

Medicina de familie este specialitatea medicală care oferă asistență medicală continuă și complexă pentru întreaga familie.

Nefrologia este ramura medicinei ce se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul și managementul bolilor renale, fiind o subspecialitate a medicinei interne.

Neurologia este o ramură specială a medicinei ce se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central sau periferic.

Otorinolaringologia (ORL) este disciplina medicală care implică evaluarea, diagnosticul, tratamentul și gestionarea bolilor, a anomaliilor și a altor probleme de sănătate care afectează urechile, nasul și gâtul precum și structurile lor conexe.

Obstetrica și ginecologia reprezintă acea ramură a medicinei ce se ocupă de sănătatea sistemului reproducător al femeii și de monitorizarea acesteia în timpul și după sarcină.

Oftalmologia este ramura medicinei ce se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor ochiului și ale sistemului vizual.

Oncologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studierea și tratarea tumorilor canceroase. Termenul își are originea în limba greacă unde "onkos" înseamnă "tumoare", iar "logos" înseamnă "știință".

Ortopedia  este acea ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticul și tratarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletal (oase, articulații, mușchi, tendoane, ligamente),  congenitale sau dobândite în timp. 

Psihiatria este ramura medicinei axată pe diagnosticul, tratamentul și prevenirea tulburărilor mentale, emoționale și de comportament.

Reumatologia este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și monitorizarea bolilor musculo-scheletale precum și a afecțiunilor autoimune sistemice, denumite în mod obișnuit boli reumatice. 

Urologia este o specialitate a medicinei definește tratamentul afecțiunilor care implică tractul urinar masculin și feminin și organele reproducătoare masculine.